Storkøkken og kantine

Totalombygning af eksisterende kantine og anretterkøkken, der dagligt betjener 600 spisende gæster.
 

Projektet omfatter etableringen af et nyt produktionskøkken med udleveringsskranke og opvask med afrydning. 
Alle eksisterende installationer og ventilationsanlæg blev udskiftet.
Køkkenet er bygget op efter fødevarernes flow fra ankomst til affald.
Vareindlevering efterfølges af lagerfunktioner, koldt køkken, varmt køkken, og opvask med selvafrydning.

Lagerfunktionerne består af tørlager, frostrum samt separate kølerum til hhv. grønt, kød og fisk.

 

Kantinen er indrettet med buffeter i Corian og egetræ, og rummer en integreret lydregulerende væg bygget op af trælameller, der i hele sin længde suppleres af en matchende, polstret bænk.

Ydelse | Arkitektrådgivning

Udførelsesår | 2016

Entrepriseform | Fagentreprise

Ingeniør EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

Areal |  500