Køkken og kantine

Nybygning af køkken og kantine.
 

Etablering af nyt stort produktionskøkken med madproduktion til 800 spisende om dagen samt frokostanretninger til auditoriegæster mv.
 

Køkkenet består af en vareindlevering med tørlager, frostrum og fire kølerum, hvoraf et stort kølerum til grønt er placeret ved det grønne køkken.
 

Det varme køkken har en stor åbning mod kantinen med udleveringsskranke. Det varme køkken er placeret i forbindelse med det kolde køkken og bageriet.
 

Opvask er placeret mod kantinen og er indrettet med selvafrydning.
 

Kantinens specialdesignede inventar er opbygget i hvid Corian. Det gælder alm. buffeter, drikkebuffeter samt rum til kaffe, vand og take away.

Ydelse | Arkitektrådgivning

Udførelsesår | 2016

Entrepriseform | Fagentreprise

Ingeniør | Rambøll A/S

Areal | 1100