Hvidovre Hospital

Centralkøkkenet - Etape 1 og etape 2

 

Tegnestuen har udført en ny masterplan for ombygning af hospitalets eksisterende centralkøkken.

Masterplanen indeholder køkkener såsom "A La Carte"-køkkener, et specialkøkken, "bake off" , køkken for fonde, supper mv. , og slagter- samt lagerfaciliteter, tørlager og frost- og kølelager, opvask og administration.

Der er udført etape 1 og 2 som indeholder 4 stk. "A La Carte" køkkener og administration.

"A La Carte"-køkkenerne er udført som linjer; med et koldt køkken og i forlængelse et varmt køkken, hvor der er placeret et langt kogebord i midten.

I  det varme køkken er der nedbygget et komplet ventilationsloft, som foruden ventilation indeholder belysning samt vaskefunktion af filtre.

For at opfylde de specifikke krav til dette centralkøkken er der udført specialdesignede elementer, blandt andet specieldesignede kølegarager.

 

Bygherre | Hvidovre Hospital

Ydelse | Totalrådgiver

Byggesum | ca. kr. 16 mio.

Udførelsesår | 2006 & 2008

Entrepriseform | Fagentreprise

Ingeniør | Leif Hansen R.I. A/S