Café Svanemøllehallen

Eksisterende cafeteriaområde ombygges og åbnes op med bar, information og siddepladser for at skabe en mere overskuelig og venlig ankomst til hallen.

 

Der etableres et nyt vindfang med afskærmning af området foran ind­gangsdørene af hensyn til vindfor­holdene. Vindfanget udføres med glasfacader og glasdøre. Udven­dig afskærmning udføres med hulplader af stål i en vinkelstålramme. Alt stål udføres varmtgalvaniseret. I forbindelse med afskærmningen udføres en ny skiltning for hallen.

 

Der etableres endvidere en ny tilbygning til cafeteriet indeholdende nyt anretterkøkken med tilhørende depot samt et opholdsrum i tilknytning til cafeteriaområdet, der kan anvendes som selvstændigt møderum. Tilbygningen udføres med malet træbeklædning og tagpapdækning. 

 

Det er et bevidst valg at vindfang og tilbygning skal fremstå som lette tilbygninger, der ikke skal konkurrere med Svanemøllehallens sluttede form.

Bygherre | Københavns Ejendomme

Ydelse | Totalrådgiver

Byggesum | ca. kr. 2 mio.

Udførelsesår | 2009

Entrepriseform | Hovedentreprise

Ingeniør | HaCaFrø A/S